Disclaimer

De Galazaak-Outlet is een fysieke winkel die gebruik maakt van een webshop platform voor haar internet website, gewoon omdat die de beste website-platforms zijn. Daardoor is het niet mogelijk on-line te kopen of af te rekenen hoewel hier en daar wel die indruk gewekt wordt. Als u iets wilt kopen kunt u daarvoor terecht in onze fysieke winkel in Leusden. De Galazaak-Outlet staat los van De Galazaken en heeft ook andere openingstijden.

De Galazaak Outlet is een winkel en informeert u zo goed mogelijk over de aangeboden producten. Bovendien geven we door beschikbaarheid van paskamers en zonder tijd- of verkoopdruk mensen de gelegenheid zelf een goede afweging te maken en te kiezen. Alle jurken zijn afgeschreven producten met sterke korting. De Galazaak outlet neemt derhalve ook geen verantwoordelijkheid voor reclamaties achteraf die binnen bovenstaande informatie vallen. Om dezelfde reden is ruilen of geld terug ook niet mogelijk.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Powered by Lightspeed